Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Κινηματογραφικές επιλογές "move night on duty" Quo vado?

Το "άλλο φαρμακείο διανυκτερεύει μαζί σας προτείνοντας σας αγαπημένες ταινίες για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, τόσο στο φαρμακείο σας, όσο και επιστρέφοντας σπίτι σας μετά τη δουλειά.
Τις επιλογές μας θα τις βρίσκετε πάντα συγκεντρωμένες δεξιά στο εικονίδιο του night shift!

Quo vado?

Πού Πάω, Θεέ μου; 

Κωμωδία 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 86'
Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζενάρο Νουνζιάντε με τους: Κέκο ΖαλόνεΕλεονόρα Τζιοβανάρντι

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ:

Βυθισμένος στη ρουτίνα του δημοσίου υπαλλήλου, ο Κέκο πέφτει θύμα του νέου νόμου περί κινητικότητας και εθελούσιας εξόδου. Αντιστέκεται όσο μπορεί, αλλά η κυβερνητική υπεύθυνη είναι αποφασισμένη να τον στείλει μέχρι και… τον Βόρειο Πόλο για να τον κάνει
να παραιτηθεί.

Κριτική by nightfarmovie: 7/10
Ανάλαφρη Ιταλική Κομωδία. Η ιστορία θυμίζει ελληνικό δημόσιο με άφθονο γέλιο και μία δόση ρομαντισμού. Ειδικά για τους λάτρεις της γείτονας χώρας, οι εικόνες θα τους φέρουν ευχάριστες αναμνήσεις! 

Εναλλακτικά
Καλωσήλθατε στο νότο (Benvenuti al sud)
Κωμωδία 2010 | Έγχρ. | Διάρκεια: 102'

του Λούκα Μινιέρο
με τους Κλαούντιο Μπίζιο, Αλεσάντρο Σιάνι, Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Τζιακόμο Ρίτσο και Νάντο Παόνεκ

Υπόθεση:
Βασισμένο στο γαλλικό “Eίναι τρελοί αυτοί η Βόρειοι”, το “Benvenuti al sud” είναι μια ξεκαρδιστική ιταλική κωμωδία, η οποία σατιρίζει διάφορα κοινωνικά θέματα και αξίες, τονίζοντας τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Βορρά και Νότου. Ο Αλμπέρτο ένας παντρεμένος αστός, μετατίθεται από την ταχυδρομική υπηρεσία που δουλεύει στο Μιλάνο, στον Νότιο και συγκεκριμένα στην Νάπολη. Εκεί είναι που τα θα συγκρουστούν οι δύο διαφορετικοί τρόποι ζωής προκαλώντας άφθονο γέλιο!
Κριτική by nightfarmovie: 6,5/10
remake της γαλλικής ταινίας "ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ " , ελαφρά ρομαντική, και με αρκετές εικόνες απο τη Νότια Ιταλία, θα σας κάνει να μην καταλάβετε πως πέρασε μία ώρα εφημερίας!

Για περισσότερες προτάσεις απο nightfarmovie πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου